Franck White Band

feat. Jan Harbeck

Fredag d. 14. oktober 2022 kl. 20.00

 

Billetsalg:

Entré:
Medlem af Musikforeningen: kr. 100,-
Ikke medlem: kr. 250,-
 
Bliv medlem af Musikforeningen (2022)...

Tapasbestilling:

Kuvertpris: 160,-

Aftenens program:

Kl. 18.00: Caféen åbner
Kl. 18.30: Tapas-servering (bestilling nødvendig)
Kl. 19.30: Dørene åbnes til festsalen
Kl. 20.00: Franck White Band går på scenen
Franck White er ”The Blues” og han spiller ”The Blues” så ingen er i tvivl om, at det kommer dybt fra hjertet. Det vil man opleve, når man ser ham på en scene og når man hører hans fortolkninger af de gamle blues klassikere som f.eks. “I´m King” af BB King og John Lee Hooker´s “Sally Mae”.
 
Franck White er 100% selvlært sanger og mundharpespiller, og har bl.a. rejst rundt i USA og optrådt med den anerkendte Chicago-bassist og sanger Willie Kent. Det var også i Chicago, at de lokale musikere gav ham kunstnernavnet Whiteboy Franck, som han senere ændrede til Franck White.
 
I alt er det blevet til snart 30 år i bluesmusikkens tjeneste,  hvor han har udgivet ”Soulsearchin City Streets” med bandet Mighty Blue og White a´live at Metronomen. Derudover spillet koncerter overalt i landet med en lang række forskellige blues og jazzmusikere, bl.a. en periode med Danmarks måske bedste bassist, Hugo Rasmussen.
 
Franck White´s interesse for at optræde med etablerede jazzmusikere har ført til et samarbejde med saxofonisten Jan Harbeck, der bl.a. har modtaget den eftertragtede Ben Webster pris. Som det er tilfældet med Franck White, har Jan Harbeck arbejdet hele sin karriere med at finde tilbage til rødderne og publikum vil opleve to kompetente kunstnere udfordre hinanden i på scenen med et fælles mål at levere ”soul” og ”bluespower” ned til allerbagerste række.
 
Franck White Band er:
Franck White – mundharpe/vokal
Jan Harbeck – sax
Christian Frank – guitar
Morten Ærø – trommer
Eske Nørrelykke – bas